Fredriksstad Blad søker videojournalist til prosjektstilling

Fredriksstad Blad er Østfolds største lokalavis. Vi har drøyt 21.000 abonnenter hvorav cirka 80 prosent er heldigitale. Hver dag brukes vi av 55.000 mennesker i vårt dekningsområde. Vår redaksjon leverer noen av de beste digitale prestasjonene blant avisene i eierkonsernet Amedia. I tillegg har vi et åpent, inkluderende, uhøytidelig og omsorgsfullt arbeidsmiljø. Vi har vunnet en rekke priser for journalistikk og redaksjonelle grep. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vi ser etter deg som brenner for effektiv og kreativ nyhetsformidling og underholdnig i levende bilder.

Fredriksstad Blad har hatt en enorm utvikling i videoseing hittil i år. Trafikken er firedoblet, og det er nå cirka 10.000 abonnenter som ser vårt ferske videoinnhold hver eneste dag på f-b.no. Vi er helt i toppen i vårt eierkonsern Amedia på dette området. 

I tillegg kommer det åpne videokonsumet i våre sosiale medier-kanaler. Også her har vi meget sterke tall både for antall følgere, visninger og engasjement. Sosiale medier er strategisk viktig for å rekruttere fremtidige lesere og abonnenter. 

For å ta nye steg på disse områdene skal vi ansette en moderne, dyktig og selvstendig videojournalist i en 12 måneders prosjektstilling på heltid. 

Du vil jobbe i en redaksjon full av trivelige, seriøse og positive folk, som alle ser viktigheten av nettopp lokalt forankret videoinnhold. Vi er en av Norges mest digitaliserte aviser, og styrer mot å finansiere en slagkraftig redaksjon i en heldigital virksomhet om noen år. 

Den som ansettes vil bli integrert i redaksjonen og i det daglige arbeidet med nyheter, sport, debatt, kultur og underholdning. Videojournalisten vil samtidig få ganske frie tøyler til å være kreativ, leken og modig innenfor lokalavisens dekningsområde.

Normalarbeidstiden er på dagtid, men du vil også kunne jobbe både kvelder og helgedager med hensyn til aktiviteter, innslag og lignende som skal dekkes og lages.

Fredrikstad, Hvaler og Råde består av mer enn 90.000 mennesker og her skjer det mye året rundt. For at vi skal ta nye steg i vår videoutvikling må den vi ansetter evne å prioritere riktig og å tenke nytt. I det arbeidet vil videojournalisten ha dyktige og engasjerte folk rundt seg, som alle jobber for det samme målet.

Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. Ansatte i Amedia opplever en høy grad av frihet. Det er et sterkt samhold og samspill hvor vi samarbeider, lærer, heier og bryr oss om hverandre.

Fredriksstad Blad holder til midt i Fredrikstad sentrum, i hyggelige, åpne lokaler med panoramautsikt til byen. Vi har egen kantine og to takterrasser.

Om du tenker at dette er din drømmejobb det neste året, så ikke nøl med å ta kontakt! 

Ps. Den som blir ansatt kan starte i jobben nærmest umiddelbart, om det lar seg gjøre.

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Fredriksstad Blad AS
Nettside:
www.f-b.no
Tiltredelse:
Snarest
Søknadsfrist:
2024-06-14
Arbeidsplass:
Fredrikstad sentrum
Tittel:
Videojournalist
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
project
Stillingstype:
project
Omfang:
Fulltid
Antall stillinger:
1

René Svendsen

Sjefredaktør

[email protected]

+4790509466

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER