Tvedestrandsposten søker journalist

Tvedestrandsposten er en tredagers avis for Tvedestrand, Vegårshei, Arendal øst og Åmli, ble startet som radikal Venstre-avis i 1872 av Arne Garborg som forlot den få måneder etter. Den gikk så over til Høyre før den i 1902 ble erklært upartisk. Etter familieeierskap ble den i 2000 kjøpt av A-pressen. Tvedestrandsposten er en del Amedia-konsernet. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Tvedestrandsposten skal utvide redaksjonen med en ny journalist i fast stilling.

Det avgjørende er ikke hvorvidt du er en reporter med lang fartstid eller et talent uten journalistisk erfaring:

Det vi setter aller høyest er at du er en ja-person som ikke er redd for å kaste deg ut i nye utfordringer, at du er nysgjerrig og liker å snakke med folk, skjønner hva som engasjerer leserne i et lokalsamfunn og ønsker å nå ut til så mange som mulig.

Om du har erfaring med å engasjere lesere under 40 år og jobbet med levende bilder, er det også en fordel.

Vi lover å gjøre vårt beste for at du skal lykkes hos oss, så alt det andre som tilfaller jobben skal vi selvfølgelig lære deg. Vi er en sammensveiset redaksjon på seks personer som går den ekstra mila for å hjelpe hverandre, og alle har et oppriktig ønske om at kollegaene våre skal ha det gøy på jobb.

Som navnet på avisa tilsier, så holder vi til i Tvedestrand, en av Norges aller mest idylliske sommerbyer. Byen, som på folkemunne kalles "Sørlandets smilehull", er omgitt av vakre skjærgårder og frodig natur, og her finner du blant annet Norges største utendørs badepark og en av Norges flotteste golfbaner. 

Tvedestrandsposten er en del av mediekonsernet Amedia, som er kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere av både studenter og yrkesaktive innenfor ulike fagområder. Amedia er et stort konsern som gir ansatte store muligheter for utvikling internt samt spennende karrieremuligheter. Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad av frihet og et sterkt samspill.

Vil du vite mer?

Send en mail eller ta en uforpliktende prat med ansvarlig redaktør og daglig leder, Jonas Pettersen [email protected] / 951 11 763

Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her: https://karriere.amedia.no/
 

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Tvedestrandsposten AS
Søknadsfrist:
2024-06-16
Tittel:
Journalist
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Fast stilling
Stillingstype:
Fast
Antall stillinger:
1

Jonas Pettersen

Ansvarlig redaktør

[email protected]

+4795111763

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER