IaC. GCP. Kubernetes. Policy as Code. Varnish. Vi trenger en erfaren plattformutvikler. Har du lyst på jobben?

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet omsatte i 2023 for 4,1 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Amedia har en sterk samlet teknologigruppe og en sentralstyrt infrastruktur. Det trenger vi, for våre aviser er avhengig av en stabil og skalérbar infrastruktur i en stadig skiftende medieverden. Vi ønsker å styrke teamet ytterligere og derfor søker vi nå etter en plattformutvikler.


Hva får du?

  • Bli del av et sentralt utviklings- og infrastrukturteam bestående av 7 ansatte som samarbeider tett med de rundt 50 andre utviklerne i Amedia
  • Ansvar for å levere infrastruktur for Amedias ansatte og lesere
  • Utvikle selvbetjeningsløsninger for utviklere, med verktøy, biblioteker og annet som sørger for at applikasjoner kan være produksjonsklare by design.
  • Fleksibilitet og frihet til å påvirke egen arbeidshverdag. Her er det rom til å lære, eksperimentere og feile. 

Vi har et sterkt samhold, bryr oss om hverandre og spiller hverandre gode. Amedia er kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere av både studenter og yrkesaktive innenfor ulike fagområder.
 

Hvordan jobber vi?

Det viktigste i teknologistacken vår i dag er Kubernetes og containere, Google Cloud Platform og Openstack. Vi bruker Python, Terraform og Ansible, ELK-stack, Prometheus og Grafana. Automatisert bygging, deployment og provisjonering skjer gjennom GitHub Actions, Atlantis og ArgoCD. Ta gjerne kontakt for å lære mer.

Vi er lettbeinte, men gode på standardisering og utvikling av egne plattformer sammen med resten av organisasjonen. Felles løsninger for automasjon, overvåking av tjenestekvalitet sammen med videreutvikling av vår interne utviklerplattform vil prege hverdagen vår fremover. Visjonen er en felles automatisert infrastruktur. Vi er pragmatiske, sikkerhetsorienterte og med fokus på risiko opp mot verdi. 

Vi er stolte av at Amedia er eiet av en uavhengig stiftelse og har en grunnleggende plikt til å forsvare ytringsfriheten, pressefriheten, informasjonsfriheten, den redaksjonelle uavhengigheten og det åpne samfunnet. Dette kan fra tid til annen påvirke oss helt ned til teknologivalg.
 

Hvem er du? 

Som plattformutvikler i SRE / Utviklerplattform vil du få anledning til å bryne deg på krevende problemstillinger i trygge omgivelser. Vi vil at du skal vokse faglig, sammen med oss. 

Du er gjerne en bruker av tjeneste du selv utvikler og du

  • brenner for faget, for automasjon og skalering av komplekse løsninger med stort volum
  • har erfaring. Har jobbet noen år med utvikling av ulike typer infrastruktur, både mer tradisjonelle datasentre og moderne miljøer basert på sky, automasjon og containere 
  • er pragmatisk. Evner å nøytralt se ulike teknologier opp mot hverandre og etablere beste praksis til det beste for hele teknologimiljøet i Amedia

Vi regner ikke med at du har erfaring med alle teknologiene vi bruker, men det er en fordel om du er komfortabel med noen av dem. 

Som mediekonsern har Amedia en grunnleggende plikt til å forsvare ytringsfriheten, pressefriheten, informasjonsfriheten, den redaksjonelle uavhengigheten og det åpne samfunnet. 
Blir du med?


Du kan også lese om hvordan det er å jobbe i Amedia her: https://www.amedia.no/jobb-hos-oss

Søknadsfrist: 31.07.2024

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Amedia Produkt og teknologi AS
Søknadsfrist:
2024-07-31
Arbeidsplass:
Oslo/hjemmekontor
Tittel:
Plattformutvikler
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Fast stilling
Stillingstype:
Fast
Omfang:
Fulltid
Antall stillinger:
1

Vermund Nilsen

Managing Director

[email protected]

+4793412580

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER