Amedia søker frontend/fullstackutvikler!

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vi søker seniorutviklere til flere av våre team. Våre team er kryssfunksjonelle og har ansvar for produktet eller tjenesten fra start til slutt. Hos oss får du stor frihet og mulighet til å påvirke teknologi og veivalg.Du vil jobbe med kode i nettleseren, men også med Node-servere og annen backend.

 • NodeJs
 • Javascript  og HTML/CSS med vanilla, Svelte og React
 • CMS-er: Stibo Cue, DrPublish, Sanity

Det er også en fordel om du behersker et av følgende språk:

 • Java
 • Kotlin
 • Swift
 • Go
 • Rust
 • Python
 

Andre verktøy og teknologier som kan nevnes er Slack, Trello, GitHub, GCP, Kubernetes, Kafka, REST, OpenAPI, gRPC og GraphQL. 

Vi har et infrastruktur-team som hjelper teamene med utviklerverktøy, byggesystemer, sikkerhet, motstandsdyktighet, nettverk, osv.


Hvem er du?

Vi håper du har erfaring med, eller interesse for, teknologiene som vi jobber med! 
Mange av utviklerne våre har høyere utdanning innen IT, men vi er også åpne for andre utdanninger. I tillegg kan relevant erfaring kompensere for manglende utdanning. 

 

Vi ønsker at du:

 • har erfaring med utvikling og arkitektur i større prosjekter
 • trives med å samarbeide på tvers (både med utviklere, designere og forretningssiden) og vil være med å drive prosesser fremover
 • tar initiativ, er selvgående og liker å sette deg inn i ny teknologi
 • er opptatt av å lage solide løsninger som er vedlikeholdbare og fleksible
 • ikke er redd for å ta del i større endringer og evner å se sammenhengen mellom kortsiktige tiltak og et større mål


Hvorfor jobbe hos oss?

Dersom du ønsker å komme til et sted der du kan være deg selv og få frihet til å velge hvordan du vil løse dine oppgaver, da er Amedia stedet for deg!

Hos Amedia vil du bli en del av et miljø med skikkelig flinke folk, der du vil få muligheten til å prøve, feile og videreutvikle deg både faglig og personlig. Vi tilbyr blant annet et faglig budsjett for hver enkelt ansatt som kan brukes på kurs og konferanser. Hos oss er det kort vei fra idé til lansering, og vi gir rom for utviklerne våre til å påvirke teknologien selv i stor grad. Det som samler oss er samfunnsoppdraget og journalistikken. Det er det som er vår forretningside. I produkt- og teknologimiljøet blir du med på å skape brukeropplevelser for lesere og annonsører over hele landet. I tverrfaglige team bygger vi systemer og plattformer som hjelper journalister, redaktører og annonseselgere med å nå sine målgrupper.

Vi verdsetter en god balanse mellom arbeid og fritid og legger opp til en arbeidshverdag som passer den enkelte. Vi har nettopp flyttet inn i nyopussede lokaler rett ved siden av Oslo S, men dersom hjemmekontor fungerer best for deg legger vi til rette for det også. 

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Amedia Produkt og teknologi AS
Tiltredelse:
Snarest
Søknadsfrist:
2024-07-31
Arbeidsplass:
Oslo/hjemmekontor
Tittel:
Frontend/fullstackutvikler
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Fast stilling
Stillingstype:
Fast
Omfang:
Fulltid
Antall stillinger:
2

Tor Skjøtskift

Fagleder frontend

[email protected]

+4797066909

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER