Vil du bli en del av et utviklingsmiljø som heier på deg og som er fremoverlent på teknologi?

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Hvem er vi? 

Amedia er verdensledende på lokal avisutvikling og landets største utgiver av lokale medier. Vårt mål er å styrke demokratiet gjennom å opplyse, informere og utfordre leserne våre. Våre plattformer når ut til nesten to millioner hver eneste dag, men vi ønsker å nå enda flere! Derfor trenger vi også flere flinke utviklere som vil bli del av en kultur hvor vi lytter til hverandre og spiller hverandre gode. 

Rollen hos oss

Vi søker seniorutviklere til flere av våre team (disse kan du lese mer om nederst i annonsen). Våre team er kryssfunksjonelle og har ansvar for produktet eller tjenesten fra start til slutt. Hos oss får du stor frihet og mulighet til å påvirke teknologi og veivalg, og akkurat nå ser stacken vår slik ut: 

 
 • Java og Kotlin
 • Go
 • Rust
 • Node.js
 • Ruby
 • Python
 • App-utvikling: Kotlin og Swift
 • Databaser: MySQL, PostgreSQL
 • Skyer: Google Cloud Platform, Redpill Linpro Nordic Cloud
 • CMS-er: Stibo Cue, DrPublish, Sanity
 

Andre verktøy og teknologier som kan nevnes er Slack, Trello, GitHub, GCP, Kubernetes, Kafka, REST, OpenAPI, gRPC og GraphQL. 

Vi har et infrastruktur-team som hjelper teamene med utviklerverktøy, byggesystemer, sikkerhet, motstandsdyktighet, nettverk, osv.

 

Hvem er du?

Vi håper du har erfaring med, eller interesse for, teknologiene som vi jobber med! 

Mange av utviklerne våre har høyere utdanning innen IT, men vi er også åpne for andre utdanninger. I tillegg kan relevant erfaring kompensere for manglende utdanning. 

Vi ønsker at du:

 • har erfaring med utvikling og arkitektur i større prosjekter
 • trives med å samarbeide på tvers (både med utviklere, designere og forretningssiden) og vil være med å drive prosesser fremover
 • tar initiativ, er selvgående og liker å sette deg inn i ny teknologi
 • er opptatt av å lage solide løsninger som er vedlikeholdbare og fleksible
 • ikke er redd for å ta del i større endringer og evner å se sammenhengen mellom kortsiktige tiltak og et større mål


Hvorfor jobbe hos oss?

Dersom du ønsker å komme til et sted der du kan være deg selv og få frihet til å velge hvordan du vil løse dine oppgaver, da er Amedia stedet for deg!

Hos Amedia vil du bli en del av et miljø med skikkelig flinke folk, der du vil få muligheten til å prøve, feile og videreutvikle deg både faglig og personlig. Vi tilbyr blant annet et faglig budsjett for hver enkelt ansatt som kan brukes på kurs og konferanser. Hos oss er det kort vei fra idé til lansering, og vi gir rom for utviklerne våre til å påvirke teknologien selv i stor grad. Det som samler oss er samfunnsoppdraget og journalistikken. Det er det som er vår forretningside. I produkt- og teknologimiljøet blir du med på å skape brukeropplevelser for lesere og annonsører over hele landet. I tverrfaglige team bygger vi systemer og plattformer som hjelper journalister, redaktører og annonseselgere med å nå sine målgrupper.

Vi verdsetter en god balanse mellom arbeid og fritid og legger opp til en arbeidshverdag som passer den enkelte. Vi holder til i moderne lokaler midt i Oslo sentrum, men dersom hjemmekontor fungerer best for deg legger vi til rette for det også. 

Høres dette interessant ut? Kontakt med Jørgen Veum-Wahlberg hvis du ønsker å vite mer. Noen team som trenger deg:

 

ID og Tilgang

Amedia har utviklet en identitetsløsning som heter aID. Denne brukes ikke bare av Amedias aviser, men også av andre medieaktører. aID- og tilgang-teamet skal tilby brukeren en friksjonsløs innlogging, bl.a. ved å tilby biometrisk innlogging i tillegg til passord. I tillegg ønsker både interne og eksterne utviklingsteam raskere tilgang til aID-data.

Vi har derfor behov for utviklere som behersker Java, Go og Kafka. Erfaring med Devops, f.eks. kubernetes, terraform og ELK-stacken er et pluss.

 

Abonnementsutvikling

Teamet for abonnementsutvikling skal modernisere abonnementsplattformen vår. I den forbindelse bygger vi moduler for salg, tilbud, selvbetjening, oppsalg og annen funksjonalitet for å kunne gi en god kundeopplevelse. 

I dette arbeidet trenger vi flere erfarne backendutviklere med Java-/Kotlin-kompetanse og Kafka-erfaring. Webteknologi som React er en fordel men ikke en forutsetning. Erfaring med Devops, f.eks. kubernetes, terraform og ELK-stacken er et pluss. 

 

Innholdsplattform

Innholdsplattformen vår, Amedia Content Platform, er limet mellom journalistverktøy, metadata, dataplattform, eksterne kilder og presentasjonslagene, både på web og i form av mobilapper. Vi har en push-basert arkitektur der vi persisterer innholdet for å være i stand til å møte økende krav til stabilitet, ytelse og skalerbarhet.

I dette arbeidet trenger vi flere utviklere med Rust-, Go- og/eller Java-kompetanse. Kafka-, PostgreSQL- og Elasticsearcherfaring er et pluss. Det er en fordel å ha erfaring med CMS-er, men det viktigste er at du er en som setter pris på å utvikle solid programvare.

 

Brukerpreferanser og mobilbackend

For å kunne tilby leserne det innholdet de er mest interessert i, og kunne tilpasse nyhetsvarsler, utvikler vi en plattform for brukerpreferanser og personalisering. Har vi behov for utviklere med Rust- og Go-kompetanse og erfaring med, eller brennende ønske om, å lage robuste, overvåkbare- og skalerbare systemer. Erfaring med Devops, f.eks. kubernetes, terraform og ELK-stacken er et pluss. 

 

Journalistverktøy

Teamet for journalistverktøy jobber bl.a. med å utvikle bedre arbeidsverktøy for journalistene. I arbeidet med utvikling av fremtidens skriveflate for journalister trenger vi flere utviklere som har erfaring med node.js, Golang, REST-API-er, webteknologi som f.eks. React/Redux. Erfaring med headless CMS som f.eks. Santiy er et stort pluss. Interesse for journalistikk og nyheter likeså. Det viktigste er at du ønsker å lage og forbedre arbeidsverktøyene for dine kollegaer. Vi har behov for backend-, frontend- og fullstackutviklere.

 

Annonseutvikling

Teamet for annonseutvikling skaper verdi for annonsører gjennom utvikling av effektive digitale annonseprodukter og kundereiser. De har lansert vise.no for selvbetjening, og målet er at Amedia skal være markedsledende på virkningsfulle annonseprodukter og rapporteringsløsninger.

I annonseutvikling har vi behov for både backend- og frontendutviklere med kompetanse innen node.js, Java, og web-teknologi. Erfaring med Elasticsearch og Sanity er et pluss.


Ønsker du å vite mer?
Dersom du har noen spørsmål kan du sende e-post til [email protected]

Du kan også lese om hvordan det er å jobbe i Amedia her: https://www.amedia.no/jobb-hos-oss

Søknadsfrist: 30. juni 2024

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Amedia Produkt og teknologi AS
Søknadsfrist:
2024-07-31
Arbeidsplass:
Oslo og hjemmekontor
Tittel:
Senior utvikler
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Fast stilling
Stillingstype:
Fast
Antall stillinger:
2

Jørgen Veum-Wahlberg

[email protected]

+4748089539

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER