Nettavisen søker utvikler til redaksjonen

Mediehuset Nettavisen er i vekst, både i antall lesere og økonomisk, og skal bli større. Vi har sterk skaperkraft, med en kultur preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Vi holder til i sentrale og moderne lokaler i Akersgata 34. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Er du klar for å bli en del av det teknologiske pulsslaget i en av Norges mest innovative redaksjoner?

Hos oss i Nettavisen er ikke teknologi bare et verktøy; det er katalysatoren som omdefinerer hva journalistikk kan være i en digital tidsalder. Eller, vi vil at du skal sørge for at det blir slik. 

Forestiller du deg en verden hvor kode og ord fusjonerer for å gi journalistikk en ny dimensjon? Hvor automatisering ikke bare frigjør tid, men også åpner for dypere, mer meningsfull undersøkende journalistikk? Velkommen til Nettavisen, hvor nettopp dette er vår tanke om framtiden.

Som vår nye (og foreløpig eneste) utvikler i redaksjonen blir du hjernen og personen bak innovative løsninger som gjør oss mer smidige, raske og effektive. Du vil jobbe skulder til skulder med en redaksjonell designer, journalister og andre redaksjonelle medarbeidere i et miljø hvor det å utfordre status quo ikke bare er velkomment, men forventet. Du kan få lov til å tenke stort, kode smart, og se dine ideer transformere måten vi forteller historier på.

Vi var først med bildekaruseller og avstemninger på nettet, og vi stopper ikke der. Med avansert KI og intelligente algoritmer på horisonten, ser vi etter deg som er sulten på å utforske hva teknologi kan gjøre for vår redaksjonelle visjon. Nå skal du kode de nye tingene vi skal bruke. 

Din rolle her kommer med et stort rom for kreativitet, frihet og ansvar. Dette er ikke bare en jobb; det er en sjanse til å påvirke den offentlige diskursen og styrke sannhetssøkende journalistikk i en tid hvor dette er mer kritisk enn noensinne. Avdelingen du vil jobbe i er utvikling, analyse, design og innovasjon. Sammen skal vi sørge for at framtidens nettavis ikke bare er papiravis på strøm. Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad av frihet og et sterkt samspill.

Er du klar for å kode fremtiden for journalistikk? Ta steget. Journalistikken er vårt hjerte, og vi inviterer deg til å være en del av det.

Nettavisen er en del av Amedia, og vi jobber tett med ett av de beste miljøene i verden for innsikt, analyse, utvikling og redaksjonelle løsninger i konsernet. 

Hovedoppgaver og ansvarsområder:

  • Utvikle, implementere og vedlikeholde interne og eksterne webapplikasjoner som støtter redaksjonens daglige drift.
  • Utrede og evaluere nye teknologiske løsninger for redaksjonen.
  • Bidra i utvikling av systemer som brukes i redaksjonen
Vi ønsker at du har noe slik:
  • Erfaring med programmeringsspråk som Python, JavaScript, og/eller Ruby.
  • Kunnskap om frontend- og backend-teknologier som HTML, CSS, React, Node.js, etc.
  • Erfaring med versjonskontrollsystemer, helst Git.
  • Gode kommunikasjonsevner (journalister snakker mye)
PS! Vi har lokaler i Akersgata 34 i noen måneder til, og så flytter vi over til jul til helt nye lokaler rett ved Bussterminalen i Oslo. 

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Mediehuset Nettavisen AS
Nettside:
www.nettavisen.no
Tiltredelse:
Etter avtale
Lønn:
Etter avtale
Søknadsfrist:
2023-10-04
Arbeidsplass:
Oslo
Tittel:
Utvikler til redaksjonen
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Fast stilling
Stillingstype:
Fast
Omfang:
Fulltid
Antall stillinger:
1

Pål Nisja-Wilhelmsen

Direktør for utvikling, innovasjon og analyse

[email protected]

+4792013809

Tormod Sæther

Klubbleder

[email protected]

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana