BI Internship Master

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

HR i Amedia har det overordnede ansvaret for HR-relaterte prosesser, samtidig som vi fasiliterer, støtter og driver gjennomføringen i linjen. Vi er en engasjert gjeng med stor takhøyde og et inkluderende miljø. Vi gleder oss til å få på plass praksisstudenter som kan bidra med ytterligere innsikt og kompetanse.

HR-organisasjonen i Amedia er i stadig endring og som HR-medarbeider vil du ha en variert arbeidshverdag og delta i ulike spennende prosjekter.

Typiske arbeidsoppgaver:

 • Iverksette Employer Branding aktiviteter
 • Optimalisere stillingsutlysninger og bruk av stillingskanaler i SoMe
 • Bistå i rekrutteringsprosessen fra jobbanalyse til ansettelse
 • Jobbe med skolesamarbeid, karrieredager og markedsføring mot studenter
 • Bistå i løpende HR-aktiviteter, systemstøtte og utarbeidelse av digitale presentasjoner/materiell

 

Vi kan tilby:

Gjennom internshipet hos oss vil du få mulighet for bred læring innenfor HR-faget, med varierte og spennende prosjekter. Hos oss får du muligheten til å påvirke og utfordre våre eksisterende prosesser. Vi gir tett og god oppfølging gjennom hele perioden, og mulighet til å lære ytterligere fra våre kunnskapsrike ansatte. Vi er stolte av vårt gode arbeidsmiljø, som vår Great Place to Work-sertifisering også er et bevis på.  
 

Krav til søker:

 • Proaktiv og har sterk gjennomføringsevne
 • Nysgjerrig på ulike problemstillinger
 • Du er selvstendig og driver ditt eget arbeid fremover
 • Løsningsorientert
 • Tillitsfull og god til å samarbeide
 • Studerer organisasjonspsykologi, HR og ledelse
   

Du kan også lese mer om hvordan det er å jobbe hos oss på våre Karrieresider: https://www.amedia.no/jobb-hos-oss og på LinkedIn: https://n9.cl/0uv5c

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Amedia AS
Nettside:
amedia.no
Søknadsfrist:
2023-02-15
Tittel:
HR- medarbeider
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
trainee
Stillingstype:
trainee
Omfang:
Deltid
Antall stillinger:
1

Marie Sundling

HR Prosjektleder

[email protected]

+4799543151

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana