Amedia søker ML Ingeniør

Amedia Utvikling er en del av Amedia, Norges største utgiver av lokale medier. Amedia Utvikling er konsernets sentrale utviklingsmiljø med ansvar for både teknisk og innholdsmessig utvikling. Selskapet forvalter blant annet Amedias rammeverk for nettaviser, påloggingstjenesten aID, direktesport og konsernets eAviser. Les mer på amedia.no. Vi er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 89 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Maskinlæring i et selskap med tilnærmet uendelige mengder tilgjengelig data?

Amedia er verdensledende på lokal avisutvikling og landets største utgiver av lokale medier. Vårt mål er å styrke demokratiet gjennom å opplyse, informere og utfordre leserne våre. Våre plattformer når ut til nesten to millioner hver eneste dag, og vi ønsker å nå enda flere. Derfor er det viktig for oss å forstå leserne våre gjennom smart bruk av data. AI-teamet står sentralt i denne verdikjeden, fra produktutvikling til journalistikk og leseropplevelse. Vi jobber kontinuerlig med å utnytte verdien i dataene våre for å holde oss robuste, innovative og tilpasningsdyktige i en verden som er i kontinuerlig endring.  


Vi søker nå en ML-ingeniør som kan komplettere og styrke AI-teamet vårt. I stillingen vil du utvikle, implementere og vedlikeholde algoritmer for maskinlæring. En del av fokuset vil være på å optimalisere ytelse, kost og sikkerhet for våre løsninger. Vi håndterer vår egen dataflyt (Apache Airflow) og infrastruktur (Terraform) og samarbeider tett med Data Plattform og Infrastruktur team. 

Akkurat nå jobber vi mest med disse teknologiene:

  • Python (scikit-learn, tensorflow, pyspark, etc)

  • SQL

  • Google Cloud Platform (Dataflow, Vertex AI, Dataproc)

Vi har mye kompetanse innen NLP, og for tiden er vi opptatte av å styrke fokuset vårt på bildegjenkjenning. 

Hvem er du?
Du er dyktig i Python og SQL og har solid erfaring med å utvikle programvare. Innsikt og kompetanse innen teknologi for dataprosessering samt Dev/ML-Ops (CI/CD) er viktig. AI-teamet består av kollegaer med forskningsbakgrunn innen maskinlæring og Data Science. Teamet har en forskningsbasert tilnærming til hvordan de jobber og løser oppgaver. Det vil derfor komme godt med at denne måten å jobbe på ikke er fremmed for deg. Vi erfarer at kreativitet også er en viktig egenskap å ha med seg når man jobber med AI i et mediehus med et tilnærmet uendelig stort mulighetsrom innen tilgjengelig data. 

Vi ser etter noen som er opptatt av å lære og å dele av egen kunnskap. I AI-teamet gir vi hverandre mye ros og like ofte konstruktiv kritikk, noe vi håper du trives med. Dersom du i tillegg er ydmyk og har evnen til å tenke kritisk, samtidig som du har en litt rebelsk ånd tror vi at du vil passe godt inn i vårt miljø.

Hvorfor jobbe hos oss?
Hos Amedia vil du bli en del av et miljø med skikkelig flinke folk, der du vil få muligheten til å prøve, feile og videreutvikle deg både faglig og personlig. Vi tilbyr blant annet et faglig budsjett for hver enkelt ansatt som kan brukes på kurs og konferanser. Hos oss er det kort vei fra idé til lansering, og vi gir rom for utviklerne våre til å påvirke teknologien selv i stor grad. 

Vi verdsetter en god balanse mellom arbeid og fritid og legger opp til en arbeidshverdag som passer den enkelte. Vi holder til i moderne lokaler midt i Oslo sentrum, men dersom hjemmekontor fungerer best for deg legger vi til rette for det også. 

Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider:
https://www.amedia.no/jobb-hos-oss
https://www.amedia.no/jobb-hos-oss/amedia-utvikling

Høres dette interessant ut? Kontakt med Ingrid Våge Hovland eller Ole Christian Falck i Dfind hvis du ønsker å vite mer.

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Amedia Utvikling AS
Nettside:
https://www.amedia.no
Tiltredelse:
Snarest
Søknadsfrist:
2022-11-04
Tittel:
ML Ingeniør
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Fast stilling
Stillingstype:
Fast
Omfang:
Fulltid
Antall stillinger:
1

Ole Christian Falck

Rådgiver Dfind

[email protected]

+4799490664

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana