Nettavisen søker debattjournalist

Mediehuset Nettavisen er i vekst, både i antall lesere og økonomisk, og skal bli større. Vi har sterk skaperkraft, med en kultur preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Vi holder til i sentrale og moderne lokaler i Akersgata 34. Mediehuset Nettavisen er et heleid datterselskap av stiftelsen Amedia, som er landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Amedia når hver dag over to millioner lesere gjennom Nettavisen, Nationen, 84 lokalaviser, 11 nettsteder og tre fagtidsskrifter.

Nettavisen styrker satsingen på debatt, og lyser ut ytterligere en fast stilling i Nettavisen norsk debatt. 

Siden oppstarten i fjor har Nettavisen Norsk debatt vokst til å bli ett av Norges største og viktigste steder for meningsutveksling og debatt. Vi publiserer daglig kommentarer og innlegg fra vanlige lesere, profilerte meningsbærere og Nettavisens faste spaltister. I tillegg henter vi de beste kommentarene og innleggene fra over 80 Amedia-aviser over hele landet.  

Søkere må ha journalistisk bakgrunn og utdanning, og må være godt orientert i norsk politikk og samfunnsliv. Turnus må påregnes.

Som ansatt i Nettavisen får du være med og påvirke en nettavis i vekst – og være del av en arbeidsplass med godt miljø og hvor det er høyt under taket. Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen, og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Mediehuset Nettavisen AS
Nettside:
www.nettavisen.no
Søknadsfrist:
2022-10-09
Tittel:
Journalist
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Fast stilling
Stillingstype:
Fast
Antall stillinger:
1

Erik Stephansen

[email protected]

+4791307043

Bjørn Skomakerstuen

Debattansvarlig

[email protected]

Tormod Malvin Sæther

Klubbleder - Norsk Journalistlag

[email protected]

41842803

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana