TK vil ha deg med på laget - vi søker journalister!

Tidens Krav er Nordmøres største mediehus med en omsetning på 60 millioner og 21 årsverk. Antall abonnenter er over 11.500. Tidens Krav har 32.000 lesere hver dag, fordelt på papir, nett og mobil. Papirutgaven kommer ut fem dager i uken. Selskapet har hovedkontor i Kristiansund og lokalkontor i Surnadal. Tidens Krav er en del av mediekonsernet Amedia, som er landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 89 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Nordmøre trenger flere journalister som kan bidra til å belyse de utfordringene og de mulighetene som ligger i vår region. Derfor søker Tidens Krav etter nye journalister som kan finne de viktige nyhetene hos både kommunene, næringslivet og kulturlivet.

Vi søker nyhetsjournalister som både kan lage grundige reportasjer og kjappe nyhetssaker. Vi har en fast stilling som vi ønsker å få besatt snarest mulig, og har i tillegg behov for én eller flere vikarer i hel eller deltidsstilling.

Vi er midt oppe i et generasjonsskifte og har rekruttert en rekke unge medarbeidere de siste årene, både i redaksjonen og i salgsavdelingen. I tillegg til gode kollegaer lokalt, vil du få glede av at hele Amedia-nettverket kontinuerlig deler kunnskap om god journalistikk og innholdsutvikling.

Som journalist hos Tidens Krav vil du inngå i vår turnus, og skal være med på å utvikle våre kanaler og videreutvikle redaksjonen. Selv om vi alltid kjemper om å være først ute med sakene, så er det både tid og rom for å gå dypere i enkeltsaker.

Vi søker deg som:

  • Er sulten, tabloid og idérik i jakten på de gode historiene.
  • Brenner for lokalsamfunn og lokaljournalistikk.
  • Jakter på de store avsløringene, men også de små kjappe nyhetene.
  • Forteller historiene ved å utnytte digitale virkemiddel.
  • Er god på både tekst, foto og video.
  • Liker å ta ansvar, jobbe selvstendig og være kreativ.
  • Vet hva som er en god nyhetssak, og finner raskt de beste nyhetspoengene.

Vi legger vekt på journalistisk utdanning, digital kompetanse og relevant erfaring. Vi kan tilby en variert arbeidsdag i en utviklingsorientert og digital redaksjon.

Legg gjerne ved arbeidsprøver.

Tidens Krav er en del av Amedia. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

Søknadene vil vurderes fortløpende, endelig søknadsfrist søndag 16. oktober.

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Tidens Krav AS
Nettside:
https://www.tk.no/
Søknadsfrist:
2022-10-16
Arbeidsplass:
Kristiansund
Tittel:
Journalist
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Fast stilling
Stillingstype:
Fast
Omfang:
Fulltid
Antall stillinger:
2

Lise Valgermo

Nyhetsredaktør

[email protected]

+4799044302

Lisa Botterli Flostrand

Klubbleder/frontsjef

[email protected]

45245144

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana