Budstikka søker frontsjef

Budstikka er et lokalt mediehus, i et av Norges mest spennende nedslagsfelt. Vi setter vår stolthet i å levere vesentlig og viktig journalistikk, som skaper entusiasme og debatt, og som angår innbyggerne i Asker og Bærum. Budstikka er en del av Amedia. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Vil du være med å utvikle fremtidens journalistikk i Norges største rendyrkede lokalavis? Budstikka er i vekst og søker nå etter en frontsjef i fast stilling, som skal være med og utvikle budstikka.no.
 

Som publiseringsansvarlig i Budstikka er du en av fire som prioriterer og har hovedansvar for fronting og publisering på budstikka.no. 

Du leder teamet på nettdesken der det løpende nyhetsbildet er i fokus. Som publiseringsansvarlig er du nyhetsredaktørens forlengende arm i operativ publisering, og helt sentral for at budstikka.no skal levere på de målene vi har satt oss. 
 

Arbeidsoppgaver: 

 • Holde budstikka.no oppdatert 
 • Lese og optimalisere saker 
 • Sikre at journalistikken treffer målgruppene med kvalitetsinnhold som er relevant, nødvendig og nyttig

 

Din erfaring og kompetanse

 • Du har redaksjonell erfaring, gjerne som frontsjef eller lignende
 • Du tenker digitalt først
 • Har du ledererfaring, er det et stort pluss 
 • Du har en god samfunnsforståelse og et stødig presseetisk kompass
 • Du har vist gode samarbeidsegenskaper 

 

Hva kan vi tilby deg?

 • Varierte arbeidsoppgaver og stort ansvar i arbeidet med videreutvikling av budstikka.no
 • Dyktige og positive kollegaer som jobber målrettet for å nå nye abonnenter og vokse redaksjonelt
 • En unik plattform for faglig utvikling. Her vil du få gode muligheter til å gjennomføre store og små prosjekter. Noen av landets beste kolleger står klare for å gjøre deg til en bedre journalist.
 • Hyggelige lokaler på Billingstadsletta i Asker (med treningsrom!). Det går ekspressbuss fra Oslo stort sett hele døgnet
 • Tilgang til hytte på Beitostølen
 • Konkurransedyktig lønn


Stillingen rapporterer til nyhetsredaktør. Publiseringsansvarlig inngår i en fire ukers turnus som innebærer morgenvakter, kveldsvakter og helgevakter. Hver fjerde uke har du fire dager avspasering.
 

En del av noe større

Budstikka har ambisjon om videre vekst og skal øke antall abonnenter gjennom god nyhetsledende lokaljournalistikk. Som ansatt i Budstikka er du også en del av et stort konsern som er langt fremme på teknologi og bruk av data i den digitale utviklingen av lokalaviser, ikke bare i Norge, men i verden. Du får mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse fra Amedias sentrale organisasjon. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Amedia? Les mer her. Podcast om Amedia og mediebransjen i Norge her.

 

Nysgjerrig på å vite mer? 
 

Ta kontakt med:

Nyhetsredaktør Simen Waagsether tlfnr 932 05 637 [email protected] 
Ansvarlig redaktør og daglig leder Karianne Steinsland tlfnr 971 18 785 [email protected] 
Klubbleder i Budstikka er Eyvind S. Menne, tlf nr 995 15 492  [email protected]


Søknadsfristen er 1. juni. 


 

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Asker og Bærums Budstikke AS
Nettside:
https://www.budstikka.no/
Søknadsfrist:
2022-06-23
Tittel:
frontsjef
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Fast stilling
Stillingstype:
Fast
Omfang:
Fulltid
Antall stillinger:
1

Karianne Steinsland

Ansvarlig Redaktør

[email protected]

+4797118785

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana