Retten søker engasjerte frilansere

Arbeidets Rett er lokalavisa for Fjellregionen, og dekker kommunene Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset, Alvdal og Folldal. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 10 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Arbeidets Rett søker engasjerte frilansere

Vi ønsker oss deg som er nysgjerrig på folk, nyheter og gode historier. Du skal bidra som allroundjournalist på Retten-laget, der du er innom de fleste felt og får en variert hverdag.
Du er allsidig og har journalistisk teft, arbeider raskt og sjølstendig og har god formidlingsevne gjennom språk, bilder og gjerne video til alle våre flater.
På retten.no holder vi våre lesere oppdatert på stort og smått hele døgnet, og vi bruker moderne digitale analyseverktøy til å jobbe innsiktsbasert og målrettet. Papiravisa vår kommer ut tre ganger i uka.

Vi dekker sju kommuner i Fjellregionen, Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset, Alvdal og Folldal, og trenger frilansere flere plasser. 

Spørsmål?
Ta kontakt med ansvarlig redaktør Guri Jortveit tlf. 906 62 117
Send kort søknad til e-post: [email protected]
Søknadsfrist: Snarest
 

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Arbeidets Rett AS
Nettside:
www.retten.no
Tiltredelse:
Så snart som mulig
Lønn:
Etter avtale
Søknadsfrist:
2022-05-19
Arbeidsplass:
Fjellregionen
Tittel:
Frilanser
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Midlertidig
Stillingstype:
Vikariat
Omfang:
Deltid
Antall stillinger:
3

Guri Jortveit

Ansvarlig redaktør/daglig leder

[email protected]

+4790662117

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana