Magne Storedal overtar i Bodø Nu
– I Bodø er det sterk konkurranse mellom byens to aviser, og jeg gleder meg til å skjerpe den konkurransen. Det har begge aviser godt av, sier Magne Storedal. Han skal lede avisa i 2024.

Magne Storedal overtar i Bodø Nu

08. desember 2023

Styret i Bodø Publishing har konstituert Magne Storedal (65) som ansvarlig redaktør i Bodø Nu i 2024. Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven i en konkurransedyktig avis i et spennende og krevende marked, sier han. 

Storedal leder for tiden avisa Hadeland. Han har tidligere vært ansvarlig redaktør i Amedias største avis, Romerikes Blad og i Avisa Oslo. Han har også bakgrunn fra Dagens Næringsliv og VG, der han har hatt ulike lederroller.

Magne Storedal overtar som leder i Bodø Nu etter Simen Pedersen som nylig ble ansatt i Bodø/Glimt

– I Bodø er det sterk konkurranse mellom byens to aviser, og jeg gleder meg til å skjerpe den konkurransen. Det har begge aviser godt av. Bodø Nu er i en god utfordrerposisjon, og jeg ser fram til å få være med på å utvikle den videre sammen med en dyktig og sulten redaksjon, sier Storedal som vil bo i Bodø mens han leder redaksjonen.

Styreleder Ole Morten Ona Ringdal er svært fornøyd med at  Magne Storedal ville påta seg lederjobben i Bodø Nu. – Med hans inntreden får vårt styre bedre tid til å finne riktig person som kan lede avisa på permanent basis, sier han.

– Magne er en svært erfaren avismann, og har bred erfaring som leder i mange norske aviser. Han kan mye om hvordan en lokalavis drives, og er også godt kjent med hva det innebærer å være i en lederposisjon. Magne står for redaksjonell kvalitet og kraft. Han er nyskapende og engasjert og har stor integritet. Han er uten tvil absolutt rett person til å lede Bodø Nu i en periode framover, sier Ringdal

 

 

 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER