Nyheter


2. juni 2020

Ny redaktør i Sogn Avis

Arve Uglum blir ny ansvarleg redaktør og dagleg leiar i Sogn Avis. Han får med seg Eli Grotle i rolla som nyhenderedaktør.

Les mer


18. mai 2020

Nå får du «alt» fra Amedia i ett abonnement

Amedia blir det første norske medieselskapet som tilbyr sine kunder et abonnement som gir tilgang til alt innhold i over 70 aviser. Multiabonnementet +Alt lanseres som et fast tilbud fra 18. mai.

Les mer


30. april 2020

Solid resultat i 2019

Amedia leverte i 2019 et brutto driftsresultat på 520 millioner kroner og et resultat før skatt på 312 millioner kroner: – Amedia hadde gjennom 2019 en betydelig vekst gjennom kjøp og etablering av nye aviser samt betydelige investeringer i eksisterende virksomhet. Resultatet vi fikk er solid og gir avisene våre fortsatt utviklingskraft i et krevende marked, sier konsernsjef Are Stokstad.

Les mer


25. mars 2020

Full tilgang for abonnenter

Koronasmitten har sendt vårt land inn i den vanskeligste perioden etter andre verdenskrig. Den rammer enkeltpersoner, familier, venner, foreningsliv og arbeidsplasser. Våre lokalsamfunn blir sterkt preget av det som skjer.

Les mer


3. mars 2020

Stokstad varsler sin avgang

Konsernsjef Are Stokstad har varslet konsernstyret i Amedia om at tiden nå er inne for å starte prosessen med å finne hans etterfølger som konsernsjef i Amedia.

Les mer